Fotoalbum 2021

Op deze pagina staan afbeeldingen van verschillende bijeenkomsten en excursies van het jaar 2021. Klik op de omschrijving van de activiteit hieronder en je komt vanzelf bij die afbeeldingen op deze pagina. Bij de meeste bijeenkomsten staat ook een kort verslag van het gebeuren en waar zinvol aangevuld met inhoudelijke gegevens (zoals routes, presentaties).
Door op een foto te klikken krijg je een grotere versie van die foto te zien. Je kunt dan ook door naar de vorige of volgende foto door op een van de pijltjes links en rechts in de foto te klikken.

 

 

 

2021-Eerste bijeenkomst na corona lockdown op 15 juli 

Na een geanimeerd weerzien van elkaar heet de voorzitter ons welkom. Hij memoreert de afgelopen maanden waarin wij niet bij elkaar hebben kunnen komen. Hij constateert dat de meesten van ons gezond deze tijd doorgekomen zijn.

Tonny van Wiggen heeft desgevraagd aangegeven dat zij graag deel wil uitmaken van onze Progein. Thea installeert haar door middel van het Probus speldje op te spelden.

Renee geeft aan weinig uitgegeven te hebben de laatste maanden De 1.000 euro die we afgesproken hadden voor de Grote Hond is wel overgemaakt. Geconstateerd wordt dat het jammer is dat er geen aandacht aan geschonken is. Hennie geeft aan dat ze nog niet officieel geopend zijn en dat wij als het zover is, hiervoor worden uitgenodigd. Desgevraagd geeft Thea aan wel een kerstkaart van hen ontvangen te hebben!

Nog enige leden hebben geen bijdrage ingestuurd voor de leden profiel pagina in het “Mijn Pro Gein” gedeelte van de website.  Ted vraag om dit alsnog te doen.

Helemaal naar boven

 

2021- Fietsen met Wim op 5 augustus

Er werd verzameld op het voorterrein van Vocking, Ambachtsweg 1 Nieuwegein-zuid. Vandaaruit werd er koers gezet richting Culemborg. De hele route van de tocht kun je hier lezen. Er werd even gestopt voor de poort van de Nieuwegeinse Golfclub om wat foto’s te nemen. De lunch bij restaurant Andermaal in Culemborg was uitstekend. Met dank aan Wim voor de organisatie!

Helemaal naar boven

 

2021- BBQ bij Hennie op 26 augustus

De jaarlijkse ProGein barbecue werd dit jaar gehouden in de tuin van het stulpje van Hennie en Paula aan de Nedereindseweg. Het was een geanimeerde bijeenkomst met een heerlijk Bourgondisch karakter. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het aperitief tot de ijsjes aan het eind van het samen zijn.

Helemaal naar boven

 

2021-Golfen op de Nieuwegeinse Golfclub op 7 oktober

Na ontvangst met koffie en gebak bij het golfcomplex de Mondial in Houten gingen we allen te voet naar de zogenaamde oefenfaciliteiten. De beginnende golfers kregen daar een kennismakingsclinic van ongeveer anderhalf uur. Deze werd gegeven door Abdel Tamayazou.

De Progeinleden met golfervaring gingen een rondje spelen op de Par-3 baan. Het spelen daar kreeg een licht competitief karakter. Het team van Hennie en Renee en Gerard en Frederique hadden allebei de laagste score met 31 slagen en zij kregen dan ook een bijzondere golfbal uitgereikt door Ted.

Na afloop gingen we terug naar het clubhuis voor een wel verzorgde lunch.

We konden, mede dankzij het aangename weer, terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. Met dank aan Ted die alles verzorgd had!

 

Helemaal naar boven