Jaarprogramma van bijeenkomsten en excursies

Iedere drie weken wordt er een activiteit georganiseerd.  De ene keer is dat op onze vaste locatie in het Raadhuis in Vreeswijk, de andere keer op een andere locatie. Dat vraagt de nodige voorbereiding en daarom. wordt het bestuur bijgestaan door de Programmacommissie.  Deze commissie ontwerpt het jaarprogramma, een concept daarvan wordt in de jaarvergadering besproken en bewaakt de uitvoering daarvan. Vast onderdeel van de activiteiten vormt altijd de lunch. Onder aan deze pagina staan links naar de meest recente jaarprogramma’s.

Bijeenkomsten met partners

Twee keer per jaar wordt er een activiteit georganiseerd waarbij partners welkom zijn. Deze activiteiten onderstrepen het Bourgondische karakter van de vereniging. In het ene geval  betreft een barbecue bij een van de leden thuis. Het andere geval betreft een zogenaamd rolling diner. Dat rolling diner bestaat uit drie of vier  gangen die steeds in het huis van een ander lid worden genuttigd. Ieder lid kan hier met zijn/haar partner aan meedoen. Daarbij kan aangegeven worden welke gang (aperitief, voorgerecht of hoofdgerecht) je het liefst bereid. Er komen dan twee andere koppels bij je eten. In totaal nuttig je drie gangen telkens met steeds twee andere koppels op drie verschillende adressen. Van tevoren weet je niet wie er bij jou komen en bij wie je gaat eten. Uiteraard hoor je een week van tevoren welke ronde bij jou thuis is.  De adressen voor de volgende rondes krijg je op de avond zelf. Het adres waar je als eerste wordt verwacht, ontvang je op de dag zelf. De vierde gang, het dessert, wordt op één adres genuttigd. Alle deelnemers komen daar naar toe om de maaltijd gezamenlijk af te sluiten.

Er worden foto’s en verslagen gemaakt

Veel van de activiteiten worden vastgelegd door de fotograaf en de webmaster. De foto’s zijn te vinden onder het kopje “Fotoalbums” in het menu hierboven. Ook worden er korte verslagen gemaakt van de evenementen. Die zijn te vinden onder het kopje “Jaarverslagen” in het menu hierboven.  Ook bij de fotoalbums zijn verslagen toegevoegd (hier wordt nog aan gewerkt).

 

Recente jaarprogramma’s

Jaarprogramma 2023

Jaarprogramma 2022 (herzien)

Jaarprogramma 2021 (2e helft van het jaar)

Jaarprogramma 2020

Jaarprogramma 2019

Jaarprogramma 2018

Jaarprogramma 2017

Jaarprogramma 2016

Jaarprogramma 2015

Jaarprogramma 2013